Long signál $445 na akcie Berkshire Hathaway B (BRK.B)

Autor: Tomáš Stráník

V tomto článku:

Berkshire Hathaway B
ISIN: US0846707026
|
Symbol: BRK.B --- %

---
USD
---% (1D)
Týd. ---
Měs. ---
1 rok ---
Přejít na Berkshire Hathaway B Akcie

Tato analýza je součástí investičního newsletteru Breakout Trader. Každé úterý zasíláme čtyři aktuální tipy na světové akcie. Přihlaste se k bezplatnému odběru.

Berkshire Hathaway je investiční společnost Warrena Buffetta. Kromě akciového portfolia v hodnotě více než 300 miliard USD zahrnuje skupina také pojišťovací a energetickou divizi a více než 80 malých a středních dceřiných společností. Apple je Buffettovou největší investicí a pravděpodobně jí zůstane i nadále.

Legendární investor Warren Buffett se ani ve svých 93 letech nechystá do důchodu. Díky své strategii hodnotového investování Buffett sobě i mnoha svým akcionářům po desetiletí zajišťoval pohádkové výnosy. Společnost Apple nyní pokrývá technologický sektor, a tvoří tak velkou část investičního portfolia. Berkshire také nashromáždila téměř 190 miliard USD v hotovosti nebo likvidních rezervách. To společnosti zajištuje investiční flexibilitu do budoucnosti a profit z vysokých úrokových výnosů.

Proražení květnového maxima by nám poskytlo kupní signál. Dlouhou pozici následně zajistíme těsně pod EMA-50.

Akcie Berkshire Hathaway B: Vstupní signál
Graf akcie Berkshire Hathaway B
Cenový graf BRK.B. Zdroj: Trader Workstation (4. 6. 2024)

Chcete získat zdarma tipy na zajímavé akcie?

Odebírejte pravidelný týdenní akciový newsletter Breakout Trader. Každý týden tip na obchodování čtyř světových akcií.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Přečtěte si také:

Online broker LYNX

Chtěli byste obchodovat na burze? Otevřete si účet prostřednictvím online brokera LYNX. Obchodujte akcie, opce, futures nebo investujte do ETF. A to vše v rámci jednoho investičního účtu. Zjistěte více na: Online broker LYNX