Long signál $115 na akcie CAVA Group (CAVA)

Autor: Tomáš Stráník

V tomto článku:

Tato analýza je součástí investičního newsletteru Breakout Trader. Každé úterý zasíláme čtyři aktuální tipy na světové akcie. Přihlaste se k bezplatnému odběru.

CAVA Group je americká společnost, která se specializuje na přípravu a distribuci středomořských pokrmů. Společnost byla původně založena jako řetězec restaurací, ale rozšířila svou působnost i na prodej balených potravin v supermarketech a obchodech s potravinami. V sortimentu společnosti najdeme různé typy omáček a masa z mořských živočichů.

Společnost klade důraz na používání čerstvých, zdravých a udržitelných surovin. Možnost přizpůsobit si pokrmy podle vlastní chuti, stejně jako důraz na čerstvost a kvalitu, činí z potravin atraktivní nabídku pro spotřebitele, kteří dbají o své zdraví.

Kupním signálem ke vstupu na trh bude překonání ceny 97,65 USD. Dlouhou pozici následně zajistíme těsně pod EMA-20. Cílovou oblastí k realizaci zisku je hranice 115 USD.

Akcie CAVA Group: Vstupní signál
Graf akcie CAVA Group
Cenový graf CAVA. Zdroj: Trader Workstation (9. 7. 2024)

Chcete získat zdarma tipy na zajímavé akcie?

Odebírejte pravidelný týdenní akciový newsletter Breakout Trader. Každý týden tip na obchodování čtyř světových akcií.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Přečtěte si také:

Online broker LYNX

Chtěli byste obchodovat na burze? Otevřete si účet prostřednictvím online brokera LYNX. Obchodujte akcie, opce, futures nebo investujte do ETF. A to vše v rámci jednoho investičního účtu. Zjistěte více na: Online broker LYNX