Long signál $300 na akcie Coinbase Global (COIN)

Autor: Tomáš Stráník

V tomto článku:

Coinbase Global
ISIN: US19260Q1076
|
Symbol: COIN --- %

---
USD
---% (1D)
Týd. ---
Měs. ---
1 rok ---
Přejít na Coinbase Global Akcie

Tato analýza je součástí investičního newsletteru Breakout Trader. Každé úterý zasíláme čtyři aktuální tipy na světové akcie. Přihlaste se k bezplatnému odběru.

Coinbase Global se specializuje na obchodování s kryptoměnami. Společnost provozuje obchodní platformu, která investorům poskytuje přístup k široké škále produktů. Digitální aktiva, jako je Bitcoin, lze prostřednictvím platformy jednoduše a bezpečně přijímat i odesílat. S prudkým nárůstem ceny Bitcoinu se odpovídajícím způsobem zvýšila i cena akcií společnosti Coinbase.

Akcie kryptoměnových burz nám nabízejí možnost podílet se na výkonnosti kryptoměn, aniž bychom do nich museli přímo investovat. Vzhledem k tomu, že kryptoměny jsou volatilním trhem, nabízejí potenciál vysokých výnosů. Kryptoměnové akcie, jako je Coinbase, jsou tudíž díky své volatilitě zajímavé pro obchody spekulativnějšího rázu. Vzhledem k vysoké volatilitě a rizikovosti však radíme otevírat úměrně malé pozice.

Vstupní signál by nám poskytlo proražení hranice 239,50 USD. Stop-loss následně umístíme těsně pod EMA-50.

Akcie Coinbase Global: Vstupní signál
Graf akcie Coinbase Global
Cenový graf COIN. Zdroj: Trader Workstation (29. 5. 2024)

Chcete získat zdarma tipy na zajímavé akcie?

Odebírejte pravidelný týdenní akciový newsletter Breakout Trader. Každý týden tip na obchodování čtyř světových akcií.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Přečtěte si také:

Online broker LYNX

Chtěli byste obchodovat na burze? Otevřete si účet prostřednictvím online brokera LYNX. Obchodujte akcie, opce, futures nebo investujte do ETF. A to vše v rámci jednoho investičního účtu. Zjistěte více na: Online broker LYNX