Long signál $150 na akcie NVIDIA (NVDA)

Autor: Tomáš Stráník

V tomto článku:

NVIDIA
ISIN: US67066G1040
|
Symbol: NVDA --- %

---
USD
---% (1D)
Týd. ---
Měs. ---
1 rok ---
Přejít na NVIDIA Akcie

Tato analýza je součástí investičního newsletteru Breakout Trader. Každé úterý zasíláme čtyři aktuální tipy na světové akcie. Přihlaste se k bezplatnému odběru.

V souvislosti s rozmachem umělé inteligence se zvyšují nároky na hardware. Poté, co se cena akcie NVDA nedávno vzdálila od EMA-20, se trend dostal do fáze korekce.

Specialista na umělou inteligenci pravděpodobně v příštích letech dále rozšíří své vedoucí postavení na trhu. Akcie společnosti NVIDIA mají stále potenciál díky obrovským možnostem růstu. Současná korekce by mohla být příležitostí k naskočení na rozjetý vlak. Pokud by byla linie EMA-20 proražena směrem dolů, novým supportem se stane EMA-50.

Odraz od hranice EMA-20 by nám nabídl atraktivní příležitost ke vstupu na trh. Dlouhou pozici můžeme otevřít při překonání ceny 124,50 USD. Obchod následně zajistíme pod pondělním minimem.

Akcie NVIDIA: Vstupní signál
Graf akcie NVIDIA
Cenový graf NVDA. Zdroj: Trader Workstation (26. 6. 2024)

Chcete získat zdarma tipy na zajímavé akcie?

Odebírejte pravidelný týdenní akciový newsletter Breakout Trader. Každý týden tip na obchodování čtyř světových akcií.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Přečtěte si také:

Profituje z klesajících cen

Akciový trh nejde vždy nahoru. Období se zvýšenou volatilitou a poklesem cen se objevují často. Investiční účet prostřednictvím LYNX vám umožní vedle nákupu akcií také spekulovat na pokles trhu a otevírat krátké pozice (prodej na krátko). Zjistěte více na: Short selling