Long signál $29 na akcie Palantir (PLTR)

Autor: Tomáš Stráník

V tomto článku:

Palantir Technologies
ISIN: US69608A1088
|
Symbol: PLTR --- %

---
USD
---% (1D)
Týd. ---
Měs. ---
1 rok ---
Přejít na Palantir Technologies Akcie

Tato analýza je součástí investičního newsletteru Breakout Trader. Každé úterý zasíláme čtyři aktuální tipy na světové akcie. Přihlaste se k bezplatnému odběru.

Společnost se specializuje na analýzu dat a prodává specializovaný software zpravodajským agenturám a bezpečnostním orgánům. Palantir nabízí řešení a nástroje pro analýzu dat v oblastech obchodování s lidmi, únosů, zneužívání dětí, boje proti terorismu, odhalování podvodů a předpovídání pandemií. Akcie vzbudila pozornost na začátku roku díky vzestupnému gapu. Poté následoval pohyb do strany.

Palantir spolupracuje v oblasti velkých dat také s leteckými, finančními a farmaceutickými společnostmi. Poptávka po analýzách velkých objemů dat rychle roste. Společnosti využívají big data k optimalizaci svých procesů a lepší komunikaci se zákazníky. Palantir se intenzivně zaměřuje na vývoj řešení v oblasti umělé inteligence, díky čemuž mohou být analýzy velkých dat ještě efektivnější a účinnější.

Na trh můžeme vstoupit při překonání ceny 24,50 USD. Dlouhou pozici následně zajistíme pod posledním pivot low.

Akcie Palantir: Vstupní signál
Graf akcie Palantir
Cenový graf PLTR. Zdroj: Trader Workstation (19. 6. 2024)

Chcete získat zdarma tipy na zajímavé akcie?

Odebírejte pravidelný týdenní akciový newsletter Breakout Trader. Každý týden tip na obchodování čtyř světových akcií.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Přečtěte si také:

Obchodování na burzách po celém světě

Investoři a obchodníci mají s investičním účtem prostřednictvím LYNX přímý přístup na národní a mezinárodní burzy v Evropě, USA a Asii. Obchodujte na 150 trzích, ve 33 zemích a v 24 měnách. Zjistěte více na Přehled produktů & burz.